Oferte locuri de munca top

Parcul fotovoltaic de la Sf. Gheorghe intră în lucru

Parc_fotovoltaic_de_Bellpuig_IPrimăria Sfântu Gheorghe a predat amplasamentul pentru demararea execuţiei lucrărilor la un parc fotovoltaic, investiţie estimată la 15 milioane lei.

Un număr impresionant de 14 oferte au fost depuse în cadrul procedurii de achiziţie lansate pentru desemnarea executantului. Dintre acestea, zece au fost declarate admisibile.

Contractul de execuţie a lucrărilor a fost atribuit la începutul acestei luni societăţii General Meel Electric. Valoarea contractului se ridică la suma de 12,86 milioane lei fără TVA. Atribuirea s-a realizat printr-o licitaţie deschisă în baza criteriului “preţul cel mai scăzut”.

Proiectul vizează producerea energiei electrice pentru iluminatul public şi alimentarea unor instituţii din Municipiul Sfântu Gheorghe.

Parcul fotovoltaic va fi construit pe un teren de 6,2 hectare aparţinând primăriei şi care se află la graniţa dintre municipiul Sfântu Gheorghe şi localitatea Vâlcele. Acesta va asigura aproape 85% din energia necesară pentru iluminatul public şi alimentarea cu energie electrică a instituţiilor publice aflate în subordinea Consiliului local.

Obiectul contractului constă în execuţia de lucrări, inclusiv furnizare şi montare echipamente şi utilaje cu montaj, utilaje şi echipamente de transport, şi dotări, efectuarea tuturor testelor legate de punerea în funcţiune şi obţinerea autorizaţiilor de funcţionare. Lucrările vor fi încheiate până la sfârşitul anului.

Sus