Oferte locuri de munca top

Papalekas a achizitionat Bucharest One

Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas a achizitionat proiectul Bucharest One.
Investitia vizeaza constructia unui turn de birouri in zona Floreasca/Barbu Vacarescu din nordul Bucurestiului.
Proiectul a fost achizitionat de Globalworth Real Estate Investments Ltd., companie de investitii imobiliare fondata de Ioannis Papalekas.
Dimitris Raptis, director executiv adjunct si director de investitii Globalworth, precizeaza:
„Zona Floreasca-Barbu Vacarescu este considerata una dintre sub-pietele cele mai atractive si care inregistreaza cel mai acelerat ritm de dezvoltare din Bucuresti. Zona atrage investitori si chiriasi deopotriva si prezinta una dintre cele mai mici rate de neocupare din Capitala.”
Bucharest One va cuprinde o suprafata construita supraterana de 48.732 mp dispusa pe 24 de etaje. Odata finalizata, cladirea va fi a doua cea mai inalta din Bucuresti.
Proiectul a obtinut deja toate permisele pentru demararea lucrarilor, care sunt programate sa inceapa in primele luni din acest an.
Potrivit graficului proiectul va fi gata in trimestrul 3 din 2015.
Papalekas a achizitionat la inceputul anului trecut turnul de birouri Cathedral Plaza din Bucuresti imediat ce Curtea de Apel Ploiesti a dispus demolarea cladirii.
Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti a solicitat demolarea turnului, acesta aflandu-se in zona de protectie a monumentului Catedrala Sfantul Iosif.
Pana la la aceasta data dispozitia de demolare nu a fost pusa in aplicare.

Sus