Oferte locuri de munca top

Palatul Brancovenesc de la Potlogi, inaugurat vara viitoare

1024px-Vedere_fata_palat_potlogiLucrarile la palatul Brancovenesc de la Potlogi ar putea fi inaugurate vara viitoare daca ritmul de lucru se mentine, precizeaza reprezentantii autoritatilor locale.
”Ritmul este multumitor; avem 15 luni pentru implementarea proiectului. Dorinta mea este sa-l implementam mai devreme, fiindca mi-as dori ca, anul viitor, de Ziua comunei, pe 15 august, sa putem sa taiem aici o panglica. Este cea mai mare investitie pe care o are Consiliul Judetean, la momentul acesta, pe bani europeni – de circa 230 mld lei vechi. Vreau ceva mai mult – acum, cand se poate lucra masiv, si vreau sa se pregateasca frontul de lucru pentru iarna. […] Sper sa avem un rezultat foarte bun”, a declarat presedintele CJ Dambovita, Adrian Tutuianu.
Incepand cu luna august lucrarile la ansamblul Brancovenesc Potlogi au fost reluate iar valoarea noului contract este de aproape 22  de milioane de lei, termenul de finalizare fiind de 15 luni de la data inceperii lucrarilor. Lucrarile implica restaurarea palatului si a anexelor, refacerea instalatiei electrice, reamenajarea curtii.  Suprafata construita a ansamblului este de 3400 mp.
Tot in Potlogi se afla o baza sportiva pe un teren de 8 hectare unde ar putea fi dezvoltat un complex sportiv in perioada urmatoare, se arata in comunicatul emis de CJ Dambovita.

Sus