Oferte locuri de munca top

Ovidiu-Ioan Andries isi extinde afacerile

Implicat și în dezvoltări imobiliare, omul de afaceri Ovidiu-Ioan Andrieș a fost autorizat de Consoliul Concurenței ca, împreună cu Grupul DKV Mobility, să preia companiile Smart Diesel SRL și Tax Refund SRL.

Ovidiu-Ioan Andrieș controlează New Sky Apartments, care are un proiect pentru dezvoltarea unor blocuri cu regim de înălțime cuprins între 7 și 11 etaje, în Sectorul 1, aproape de ansamblurile rezidențiale Cortina Residence și Aviației Park.

Cladire cu 17 niveluri, in autorizare

Prin intermediul a peste 30 de firme, omul de afaceri Ovidiu-Ioan Andrieș este implicat în activități din mai multe sectoare, cum sunt: dezvoltarea proiectelor de clădiri, restaurante, dezvoltare de software, vânzare cu ridicata a pieselor auto și a accesoriilor, mentenanța și reparația autovehiculelor.

Grupul DKV Mobility este un furnizor de soluții pentru servicii de mobilitate, care, prin companiile sale, oferă cardul de carburant DKV și servicii suplimentare.

Activitatea Smart Diesel SRL, care va fi preluată de Grupul DKV Mobility și domnul Ovidiu-Ioan Andrieș, se referă la cardurile de carburant: emiterea, revânzarea, furnizarea accesului la sistemele de plată a taxelor de drum.

Tax Refund SLR este și va continua să fie activă pe piața rambursării de TVA și accize.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2021

Sus