Oferte locuri de munca top

Oradea: A fost desemnat câştigătorul lucrărilor la parcarea din str. Independenţei

parcare subteranaAsocierea Construcții Bihor-Terratest Geotehnic va construi parcarea subterană de pe strada Independenței din Oradea. Oferta financiară a acesteia se ridică la 24,15 milioane lei fără TVA.
Administraţia Domeniului Public SA Oradea a încheiat încheiat în această săptămână procedura pentru atribuirea contractului de lucrări. Oferta căştigătoarea a fost concurată de o singură altă ofertă, cea a Asocierii Rost Construct-De Vivo Spa-ArtLand Tecnologie Costruttive.
Urmează o perioadă de 10 zile în care se pot depune contestații la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC).
La finalul lucrărilor, municipalitatea va plăti 70% din valoarea lucrărilor prin Administraţia Domeniului Public în termen de trei ani, printr-un credit furnizor, iar firma RCS-RDS, care deţine o parte din terenul pe care se va construi parcarea, va contribui cu 30% din valoarea totală a lucrărilor. După finalizarea execuţiei, parcarea subterană de pe strada Independenţei va intra în patrimoniul Administraţiei Imobiliare Oradea.

Sus