Oferte locuri de munca top

Oradea: Gradina de pe Dealul Ciuperca, fara constructor

DSC_0124 (1)Cererea de oferte lansata la inceputul acestei luni pentru realizarea unei gradini publice pe dealul Ciuperca din Oradea nu a atras niciun operator economic.  In aceste conditii, Primaria Oradea va retrimite azi documentatia de atribuire catre ANRMAP pentru validare, iar invitatia de participare va fi din nou publicata pe SEAP.

In cadrul proiectului se vor realiza urmatoarele amenajari: stabilizarea terenului (vor fi efectuate lucrari pe suprafata versantului prin ziduri de sprijin din gabioane cu piatra naturala); amenajarea zonei aflate la baza versantului pe partea opusa a dealului fata de calea ferata Oradea-Cluj Napoca si a aleeii de acces din strada Olteniei; realizarea unor puncte panoramice – vor fi cinci puncte care prezinta cele mai avantajoase panorame asupra habitatului creat, punctul principal fiind un punct de alimentatie publica, respectiv punctul de informare turistica; zone de relaxare si amfiteatru in aer liber.
De asemenea, este prevazut si un sistem automatizat de irigare a intregii suprafete precum si un iluminat ambiental, care va scoate in evidenta dealul si noaptea.
Valoarea maxima estimata a proiectului este de 8 milioane lei fara TVA, iar lucrarile ar trebui finalizate pana in decembrie 2015.

Proiectul urmeaza sa fie finantat din fonduri europene prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania -Ungaria “Dezvoltarea unor habitate naturale din specii de arbori protejati si flora spontana pe Dealul Ciuperca din Municipiul Oradea”.

Sus