Oferte locuri de munca top

Optim PM va livra hotelurile Autograph Collection si Moxy pentru Apex Alliance

Optim PM a fost selectata de catre Apex Alliance ca Manager de Proiect pentru cele 2 hoteluri ale sale din centrul Bucurestiului, Autograph Collection si Moxy, ce urmeaza a fi deschise in trimestrul 2 2020, respectiv trimestrul 4 2019.

Autograph Collection by Marriott va fi primul hotel de acest tip din Romania. Optim PM supervizeaza consolidarea, restaurarea si renovarea cladirii ce este cunoscuta sub numele de Palatul Marmorosch-Blank. Cladirea emblematica, datand din perioada interbelica, este listata ca fiind monument istoric si are un regim de inaltime de 2S+P+5E si o suprafata totala de aprox. 16.715 mp.

Palatulva fi convertit intr-un hotel de 5 stele Autograph Collection sub brandul Marriott si va dispune de 215 camere, un restaurant si bar, sala de evenimente, facilitati de spa si fitness, o piscina, zone de intalniri si conferinte.

Moxy by Marriott va avea 3 stele si va fi de asemenea un brand nou pe piata hoteliera din Romania. Hotelul va fi operational dupa ce cladirea existenta, care are un regim de inaltime de S+P+6E+Et. Tehnic, va fi adaptata standardelor de operare hoteliere si va avea o suprafata totala de aprox. 5.000 mp. Moxy by Marriott va oferi oaspetilor 119 camere, sali de intalniri si zone de bar, lounge si fitness.

In rolul de Project Manager, Optim PM ofera pentru ambele hoteluri servicii de Construction Management, Design si Cost Management, Dirigentie de Santier si Coordonare SSM. Optim PM este, de asemenea, responsabila pentru achizitia si instalarea mobilierului, corpurilor de iluminat si echipamentelor hoteliere conform standardelor Marriott si cerintelor de proiectare.

In acest moment, Optim PM ofera servicii de Project Management pentru patru hoteluri ce sunt dezvoltate de catre Apex Alliance.

 

Sus