Oferte locuri de munca top

One United Properties: actionarii principali, sub un alt nume

Doi dintre acționarii principali ai companiei de dezvoltări imobiliare One United Properties au modificat forma în care sunt prezenți în cadrul companiei.

Astfel, Victor Căpitanu, asociat al One United Properties SA (29,76%) a aportat în natură întreaga sa participație în compania, la capitalul social al Vinci VER Holding SRL.

Victor Căpitanu este asociat unic al acesteia din urmă, deținând 100% din capitalul social și drepturile de vot aferente. Mai exact, acesta a transferat (sub formă de aport în natură) un număr de 425.562.457 acțiuni.

De asemenea, cel de-al doilea acționar principal al One United Properties, Andrei-Liviu Diaconescu, care deține tot 29,76% din companie, a aportat în natura această participație la capitalul social al OA Liviu Holding Invest S.R.L., în cadrul căreia este asociat unic.

Amintim faptul că structura acționariatului societății One United Properties, în afara celor doi acționari principali, mai cuprinde: Alți acționari: 29,04 %,  CC Trust Group AG: 6,24 %, Diaconu Marius: 5,20%.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2021

Sus