Oferte locuri de munca top

One Herăstrău Park, jumătate vândut din faza de proiect

1Livrarea complexului One Herastrau Park, un proiect rezidențial exclusivist situat în nordul Capitalei, pe str Nicolae Caramfil nr 12-14, sector1, este estimată pentru luna martie 2017, potrivit dezvoltatorului/antreprenor general One United Properties.

Arhitectul proiectului este Marius Călin, arhitect principal al companiei X Architecture & Engineering Consult SRL.

One Herastrau Park are o suprafață desfășurată de 27.000 mp construiți și un total de 106 apartamente distribuite în două cladiri de 11 etaje în regim triplex și două subsoluri.

„One Herastrau Park este un proiect exclusivist, atât în ceea ce privește caracteristicile arhitecturale și integrarea în decorul existent, cât și în ceea ce privește impărțirea spațiilor interioare și a apartamentelor. Este un proiect de succes dacă ne gândim că a fost vândut în proporție de peste 50% înca din faza de proiect”, declară Beatrice Dumitrașcu, director de vânzări One United Properties.

Accesul în complex se poate face atât din Str. Nicolae Caramfil 12-14, cât și din Str. Zăgazului 5. Apartamentele de două și trei camere sunt dispuse la etajele 1-5, cele de patru camere la etajele 6-10 (toate cu priveliște panoramică la lac). La ultimele trei etaje se află penthouse-urile triplex, cu cea mai buna priveliște din oraș și o abordare arhitecturală și de design în premieră pe piața românească.

One United Properties este un dezvoltator imobiliar de complexuri rezidențiale exclusiviste în centrul și nordul Capitalei. Compania are în construcție proiecte rezidențiale care totalizează aproximativ 200 de apartamente. Ultimele proiecte finalizate sunt One Floreasca Lake (15,000 mp și 68 apartamente – prima fază livratăîn iunie 2013 și a doua, în august 2015) și Madrigalului Residence (4,000 mp și 14 apartmente, livrat în septembrie 2014).

Sus