Oferte locuri de munca top

Oficial: ce cuprinde Registrul Utilajelor, Echipamentelor si Instalatiilor

Au intrat în vigoare normele pentru înființarea, funcționarea și utilizarea Registrului utilajelor, echipamentelor și instalațiilor . (fisier atasat)

De acest registru vor dispune operatorii economici pentru participarea la procedurile de achiziție publică/sectorială din domeniul proiectelor de infrastructură de transport.

Registrul va fi o bază de date electronică care va cuprinde informațiile necesare pentru identificarea utilajelor, echipamentelor și instalațiilor de care dispun operatorii economici pentru realizarea obiectivelor de investiții.

Astfel, autoritățile contractante vor putea verifica disponibilitatea utilajelor, echipamentelor și instalațiilor declarate de către operatorii economici a căror ofertă a fost desemnată căștigătoare la procedurile de achiziție publică/sectorială din domeniul proiectelor de infrastructură de transport ca fiind utilizabile în implementarea proiectelor de infrastructură de transport.

Castigator desemnat pentru contracte de sute de milioane de euro, contestat

Nomenclatorul utilajelor, echipamentelor și instalațiilor va conține categorii și subcategorii cu tipurile de utilaje, echipamente și instalații ce pot fi puse la dispoziție de ofertanții care depun oferte la procedurile de achiziție publică/sectorială pentru realizarea obiectivelor de investiții din domeniul proiectelor de infrastructură de transport. Nomenclatorul cu date specifice utilajelor va fi completat, actualizat și întreținut în sistem de Operatorul SEAP pe baza informațiilor puse la dispoziție de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Formularul utilajelor va fi disponibil în sistem pentru ofertanții înscriși la o procedură de achiziție publică/sectorială organizată online pentru realizarea obiectivelor de investiții din domeniul proiectelor de infrastructură și va cuprinde cel puțin următoarele tipuri de informații care se completează de ofertant pentru fiecare utilaj declarat în cadrul ofertei.

 

 

Descărcați aici

Login Required

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 5/ iulie-august 2022

Sus