Oferte locuri de munca top

Ofertele pentru lucrari de apa/canalizare in Corbeanca vor fi reevaluate

Raportul licitatiei lansate pentru atribuirea lucrarilor de apa/canalizare in comuna Corbeanca, judetul Ilfov, a fost anulat.
Beneficiarul investitiei, compania Raja – Constanta, va relua procedura de atribuire de la etapa de evaluare a ofertelor. Astfel, castigatorul initial al licitatiei asocierea Delta ACM 93-Holding Parcari Construct se afla in pericol de a pierde proiectul.
Trei asocieri au depus contestatii in cadrul licitatiei pentru lucrari in comuna Corbeanca lansata in septembrie anul trecut.
Asocierea Grup 4 Instalatii-Sawa cerea reevaluarea ofertei castigatoare. Asocierea Proms Concept Group-Teloxim Con solicita constatarea ca netemeinica, nelegala si nefondata a declararii ca nefondata a ofertei sale. Asocierea Al Stom Company – Intreprinderea Constructii Instalatii Montaj dorea de asemenea reevaluarea ofertei sale.
Lucrarile de extindere a retelelor de alimentare cu apa si canalizare a comunei Corbeanca au fost estimate la suma de 50,52 milioane lei fara TVA. Contractul cuprinde toate constructiile necesare pentru extinderea retelelor de distributie apa potabila si canalizare menajera din satele Corbeanca, Petresti, Tamasi si Ostratu.
Perioada de implementare a contractului este de un an.

Sus