Oferte locuri de munca top

O noua tranzactie a Grupului Globalworth, analizata de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurenței analizează operaţiunea prin care Grupul Globalworth, prin Globalworth Holdings Cyprus Limited, și Grupul Alf Mizzi & Sons, prin Alf Mizzi & Sons Overseas Investment Limited, vor controla în comun companiile Southern Logistics SRL, Network Wide Logistics SRL, precum şi alte două companii înfiinţate pentru realizarea proiectelor imobiliare – Industrial Sibiu West și Industrial Park Pitești.

Companiile ce urmează să fie controlate în comun vor fi active în domeniul închirierii de spații cu destinație industrială.

Globalworth Holdings Cyprus Limited dezvoltă și gestionează clădiri de birouri și proprietăți în sectorul logistic, obţinând venituri din închirierea de spații către companii din întreaga lume.

Alf Mizzi & Sons Overseas Investment Ltd. este o companie din Cipru, deținută de grupul Alf Mizzi & Sons Ltd., care îşi desfăşoară activitatea în mai multe domenii, precum: retail alimentar, vestimentar, dezvoltare și închiriere de proiecte imobiliare etc.

Autoritatea de concurență va evalua operațiunea din punct de vedere al compatibilității acesteia cu un mediu concurențial normal, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

 

 

Citiți și:

Cladiri cu pana la 16 niveluri, in pregatire in Capitala

Hotel cu 16 etaje si blocuri cu 10, in pregatire in vestul tarii

A fost autorizat un hotel cu peste 150 de camere

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus