Oferte locuri de munca top

O noua incercare pentru realizarea Clinicii Dr. Grozovici in PPP

Pentru a doua oară Comisia Națională de Strategie și Prognoză încearcă să găsească un constructor pentru realizarea Clinicii Multifuncționale Dr. Calistrat Grozovici – Corp A și Corp B. Aceasta după ce prima încercare a eșuat la sfârșitul lunii mai.

În cursul zilei de sâmbătă, CNP a inițiat procedura competitivă cu negociere pentru contractul ce are ca obiectiv realizarea obiectivului „Clinica Multifuncţională Dr. Calistrat Grozovici Corp A şi Corp B, în conformitate cu OUG nr. 39/2018 prin Parteneriat Public – Privat.

Proiectul prevede construirea a două corpuri de clădire cu o suprafaţă desfăşurată de circa 51.000 mp, pe mai multe niveluri, care vor avea în componenţă secţie de urgenţă, unitate ambulatoriu, unităţi ATI, săli pentru consultaţii, imagistică, radioterapie, bloc operator, farmacie, camere de gardă, cabinete, heliport, amfiteatru şi săli de cursuri pentru studenţi, laboratoare, bloc de cercetare, săli de şedinţă, vestiare, spaţii pentru vizitatori, spaţii tehnice etc.

Procedura are la bază Studiul de fundamentare, document aprobat de Guvernul Romaniei prin H.G. nr.920/15.11.2018 si publicat în Monitorul Oficial nr.1000 /27.11.2018 si O.U.G nr.39/2018 privind parteneriatul public-privat.

Valoare totală estimată este de 650.709.389 lei.

Criteriul de atribuire ales de autoritatea contractantă este ”cel mai bun raport calitate – preț”.

Durata contractului este de 210 luni.

Potrivit Studiului de fundamentare, finanțarea obiectivului de investiție se va face în proporție de maxim 25% de către partenerul public, iar diferența de minim 75%, de către partenerul privat.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 19 august 2019.

Vă reamintim faptul că la prima încercare de atribuire a contractului au fost depuse patru oferte, candidații fiind Ribera Salud Infraestructura S.L.U. Spania, Interhealth Canada Limited, din Canada, Kayi Insaat Sanayi Ve Ticaret As, din Turcia și Asocierea Centrul Medical Policlinico Di Monza SRL (lider asociere) şi Pessina Construzioni (asociat), din România.

Din acestea, numai două oferte au fost admisibile, însă procesul de atribuire s-a terminat în acest punct. Cele două companii nu s-au mai prezentat pentru următoarea etapă de selecție, licitația fiind în cele din urmă anulată.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/ iul-aug 2019

 

Sus