Oferte locuri de munca top

O locuinta de exceptie si o investitie de nerefuzat !

Dacă nu vă mulțumiți cu puțin și nu acceptați compromisuri atunci când alegeți locuința mult visată pentru familia dvs., dacă vreți să găsiți o alternativă de investiții profitabilă și sigură pe termen lung, proiectul Petru Rareș 1259 reprezintă o variantă foarte atractivă.

Ansamblul rezidențial a apărut pe piață  imobiliară cu un obiectiv foarte clar și anume de a forma noi concepte pentru spațiile de locuit din capitală.

Proiectul, în curs de  execuție este dezvoltat la doar câțiva pași de Piața Victoriei, în zona ultracentrală a Bucureștiului, pe str. Petru Rareș nr. 12 și 5-9, Sector 1  vă oferă un raport calitate-preț optim, stil și eleganță.

Format din 183 apartamente este poziționat la numai 3 minute de mers pe jos față de stația de metrou Basarab, foarte aproape de Gara de Nord, dar și de stațiile RATB. La Piața Victoriei se ajunge mergând pe jos în cel mult 10 minute ! Sunteți întotdeauna aproape de serviciu, de școli, de spații comerciale, cafenele și de toate facilitățile vieții urbane.

Zona este una liniștită, deși este ultracentrală, cu case și vile, fiind situată între bd. Titulescu și bd. Banu Manta.

Proiectul surprinde prin suprafețele vitrate foarte generoase, pornind din podea și ajungând până la nivelul tavanului, pentru a vă putea bucura de lumina naturală din belșug și de priveliștea splendidă a orașului atunci când vă serviți cafeaua de dimineață.

Locuințele dispun de spații pentru dressing, precum și de zone speciale pentru electrocasnice și mașina de spălat. Proiectanții au ales o soluție de încălzire în pardoseală, realizată cu produse furnizate de faimoasa companie germană TECE.

Nu va mai trebui să vă faceți griji pentru siguranța mașinii dvs., care va fi în același timp ferită de intemperii. Locurile de parcare vor fi amplasate pe două niveluri subterane într-un număr mai mare cu 20% decât cel al apartamentelor.

Proiectul vă oferă apartamente cu un design deosebit, cu linii ferme și cu un aer cosmopolit, adaptate unui mod de viață modern, axat pe mobilitate și independență în inima orașului, urmând îndeaproape stilul ansamblurilor urbane din marile capitale europene.

Construcția este durabilă și respectă întru totul standardele în vigoare, fiind proiectată să reziste la cutremure de până la 8,8 grade pe scara Richter, pentru a vă simți întotdeauna în siguranță.

Complexitatea și finisajele acestui ansamblu sunt gândite până în cele mai mici detalii, pentru a oferi confort și a satisface nevoile tot mai sofisticate ale clienților.

Finisajele sunt alese foarte bine, cu materiale din gama superioară ale producătorilor din domeniu. Dintre brandurile care întregesc ambianța conferită de apartamente amintim Villeroy&Boch (pentru instalații sanitare, ceramice etc), Grohe (pentru baterii, bara de duș, robinet), Viessmann, Marazzi, Ariston, Pinum (pentru uși și ferestre), Thyssen Krupp etc.

Locuințele din ansamblul Petru Rareș 1259 oferă un confort bun și, în același timp, reprezintă o oportunitate de investiție de nerefuzat.

Prin calitatea ansamblului și prin poziționarea într-o locație centrală, la numai câteva minute de stația de metrou Basarab și în vecinătatea Pieței Victoriei, locuințele își vor păstra valoarea și atractivitatea de-a lungul anilor, mai bine decât media și  evoluția pieței imobiliare.

Amplasamentul bun le face să fie și ușor de închiriat în cazul în care vreți să optați pentru un astfel de plasament imobiliar. Zona nu are multe oferte iar cererea este în creștere, datorită noilor blocuri de birouri de lângă podul Basarab.

Cu toate că blocurile au termenul de finalizare jumătatea anului 2019, încă din acest stadiu al proiectului au fost semnate precontracte de vânzare pentru aproximativ 40% dintre apartamente, iar cele mai râvnite tipologiile de apartamente se epuizează cu rapiditate!

Ansamblul este format din două blocuri, cu regim mediu de înălțime potrivit pentru locuire, cu un grad sporit de confort, de Două Subsoluri + Parter + 5 Etaje + Etajele 6-7 retrase.

Apartamentele vor avea una, două, trei și chiar patru camere pentru familiile mai numeroase sau pentru a putea găzdui oaspeții.

Studiourile vor avea suprafețe cuprinse între 32 și 37 mp utili. Apartamentele cu două camere vor avea minim 46,5 mp utili și balcon de 8 mp sau 62 mp utili și balcon larg, de 19 mp. Cele cu trei și patru camere prezintă suprafețe între 72,5 mp utili, cu balcon de 11 mp, până la 140 mp utili, cu terasă de 24 mp. Prețurile sunt cuprinse între 64.170 euro, plus TVA (studio), 94.500 euro, plus TVA (apartament cu două camere), 142.700 euro, plus TVA (trei camere), iar pentru cele cu patru camere prețurile încep de la 212.880 euro plus TVA, până la 326.990 euro, plus TVA. Detalii suplimentare găsiți pe pagina de site a proiectului http://www.petrurares1259.ro/.

 

Garanția calității acestui proiect este pusă în valoare de echipa implicată în conceperea și construirea lui, echipă cu o îndelungată experiență pe piața de profil.

Antreprenorul general din cadrul proiectului este Voinea Construct, cu experiență de peste 42 ani, la nivel național și european. Acesta a mai lucrat la Bucharest Bussiness Park, Floreasca Business Park, Promenada Mall, Hermes Business Campus, Sema Park, Ethos House,  North Gate, West Park și multe altele.

Managementul este asigurat de Vitalis Consulting.

Dezvoltatorii, frații Dan Chitafes și Ionuț Chitafes, împreună cu Marius Ivan si familia Nusco au dezvoltat cu succes în cei peste 21 de ani de experiență, proiecte rezidențiale cu peste 250 apartamente și peste 50.000 mp de birouri, pe segmentul comercial. Printre proiectele dezvoltate amintim Pipera Plaza – un Shopping Mall în Pipera, de 10.000 mp, Smart City Residence, un proiect cu peste 200 de apartamente și case într-o zonă rezidențială , Doctor Felix 26, Clădirea Alecto, dezvoltată în anul 2010, în zona Parcului Herăstrău, North Gate, cu un spațiu total de 35.000 mp, închiriată grupului francez Renault, Zorileanu 18, un proiect exclusivist în zona Domenii și multe altele.

 

 

 

Sus