Oferte locuri de munca top

O firma a pierdut dreptul de exploatare a zacamintelor de pietris si nisip

O firmă românească, în prezent în faliment, a pierdut dreptul de a exploata zăcăminte de pietriș și nisip din zona de nord țării. În urma deciziei pronunțate de Înalta Curte de Casație și Justiție și a referatului Direcției Generale Gestionare Evaluare Concesionare Resurse/Rezerve Minerale Integrare Europeană, Agenția Naționale pentru Resurse Minerale a aprobat transferul drepturilor de exploatare din perimetrul Cristești-Drăgușeni, județul Iași.

Astfel, drepturile dobândite și obligațiile asumate potrivit Licenței de concesiune pentru exploatarea nisipului și pietrișului în perimetrul Cristești-Drăgușeni, județul Iași, sunt transferate de la societatea Agregate Est SRL, în faliment, la societatea Ami Turing SRL.

Societatea Agregate Est SRL, fosta societate Schrotter SRL, se ocupa de extracția pietrișului și nisipului, extracția argilei și caolinului. În anul 2019, aceasta a avut cifra de afaceri 0, cu pierderi de 14.634 lei și datorii de 7.876.907 lei. Societatea a aparținut asociaților Michael Nseir, Zaharia Schrotter, Sorin Ioan Ionescu și Giuseppe Fiabane.

Societatea Ami Turing SRL din Iași are activitatea de „transporturi rutiere de mărfuri”.

În anul 2019, societatea a avut o cifră netă de afaceri de 6.600.868 lei, un profit net de 259.980 lei și 11 salariați.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Sus