Oferte locuri de munca top

O asociere de firme, interesata de construirea bazinului de la Jimbolia

Pentru construirea unui bazin de înot la Jimbolia în județul Timiș a fost depusă o ofertă în cadrul procedurii de achiziție publică derulată de Consiliul Județean Timiș. Oferta a intrat în evaluarea aparatului de specialitate al CJ Timiș.

Bazinul va avea o suprafață utilă de circa 1.500 mp, fiind prevăzute dotări precum vestiare, dușuri, grupuri sanitare, cameră de filtrare, pompare și clorinare, cât și spații administrative.

Pentru acest proiect a depus ofertă asocierea de firme formată din Jda Consult, în calitate de lider, alături de Vast Inkomen și Civ Group.

Capacitatea bazinului va fi de 65 de persoane, ceea ce permite utilizarea simultană de către două clase de elevi, împreună cu profesorii lor. Estimativ, durata de funcționare va fi de peste 50 de ani.

Președintele CJ Timiș, Alin Nica, spune că principalii beneficiari vor fi elevii din zona Jimbolia, dar accesul va fi extins tuturor celor interesați să practice sportul: „Proiectul este de bazin didactic, dar desigur că îl punem la dispoziția întregii comunități. Va fi un bun public, încurajăm practicarea sportului la orice vârstă. Trebuie spus că vorbim de un proiect pilot, pe care dorim să-l multiplicăm în mai multe zone din județ. Este important ca toți timișenii să beneficieze de astfel de facilități, în prezent infrastructura sportivă fiind concentrată la nivelul Timișoarei”.

Valoarea estimată a achiziției publice este de 9.000.000 de lei, la care se adaugă TVA. Din această sumă, 6.4 milioane de lei reprezintă costurile cu instalațiile și construcțiile necesare. Cheltuielile privind dotările, utilajele, echipamentele tehnologice și funcționale se ridică la aproape 1.9 milioane de lei – cifre rezultate prin studiul de fezabilitate.

Obiectivul va fi finanțat din bugetul propriu al județului, fiind încadrat în Strategia de dezvoltare economico-socială a județului și în Programul strategic multianual 2015 – 2023.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Sus