Oferte locuri de munca top

Novade – Managementul defectelor si neconformitatilor in constructii

1
Inspectia si verificarea neconformitatilor in cazul lucrarilor de executie a unui proiect de constructii este un proces complex care implica efort si timp consumat pentru a mentine o evidenta corecta la zi a acestora si adesea comunicarea defectuoasa intre antreprenor – client si subcontractori genereaza situatii frustrante. In plus, corectarea neconformitatilor si a defectelor atat pe perioada de executie cat si ulterior in perioada de garantie a constructiei implica costuri ce pot ajunge pana la 8% din valoarea proiectului.

Compania Novade si-a propus sa ofere o solutie pentru managementul inspectiilor atat in faza de executie a unui proiect cat si ulterior in perioada de garantie, in fapt, o interfata de comunicare corecta, in timp real, intre antreprenori, client, echipele de inspectii si verificarea calitatii si desigur subcontractori.

Novade Track este aplicatia care ofera o baza de date comuna in care informatia este procesata centralizat in timp real si acces personalizat tuturor participantilor implicati in managementul si rectificarea defectelor.

2

 

Astfel, personalul care realizeaza inspectia de calitate introduce informatii in baza de date cu ajutorul componentei mobile a aplicatiei, ce ruleaza pe orice smartphone sau tableta (Android, IOS, etc). Procedura clasica in care este completat un formular pe hartie care ulterior sa fie asumat si contrasemnat, este inlocuita prin introducerea informatiei in mod digital, cu fotografii, comentarii si detalii privind locatia exacta si descrierea defectului.3

 

Datele introduse sunt sincronizate pe toate echipamentele mobile sau PC-urile ce acceseaza online aplicatia printr-un simplu browser web, astfel incat toti utilizatorii acesteia dispun de informatii in timp real, permanent actualizate privind situatia din santier.

4

 

Neconformitatile sau defectele sunt alocate unui subcontractor, iar ulterior pentru fiecare subcontractor, se pot genera rapoarte privind situatiile de remediat, planificarea rectificarilor si modul in care progreseaza aceste rectificari.

In faza de garantie post-executie a unei constructii, clientul poate fi implicat in procesul de inspectie si remediere a defectelor cu ajutorul unei interfete dedicate in acest scop. Pentru client, aplicatia ofera acces restrictionat – fiecare client poate accesa doar informatiile care il implica, cu posibilitatea de a planifica inspectii comune, introduce defectele in baza de date si a urmari evolutia acestora, cazurile deschise avand posibilitatea de a fi inchise pe baza de semnatura.

5

 

Novade Track este o aplicatie la nivel Enterprise, ce poate fi folosita pentru mai multe proiecte simultan, in orice stadiu al acestora. Baza de date creata pentru proiectepoate fi accesata in mod securizat de orice numar de utilizatori autentificati, prin nume si parola, pentru care un administrator de proiect a stabilit drepturi de access si permisiuni la utilizarea diferitelor functii ale aplicatiei.

Novade Track nu necesita investitii hardware, baza de date fiind gazduita in cloud, nu necesita achizitii software, informatiile sunt accesate, prelucrate si introduse prin aplicatii mobile gratuite sau simple browsere web. Datele pot fi introduse de pe dispozitive mobile fara acces la Internet in mod offline si sincronizate ulterior cu ajutorul retelelor Wi-Fi.

Intrucat datele despre neconformitati sunt introduse digital, o multitudine de informatii si analize devin disponibile pentru managerii de proiect:

6

-Performanta subcontractorilor
-Neconformitati cu cea mai mare pondere in proiect
-Capacitatea de a rectifica defectele, timpul mediu in care sunt corectate
-Datele din proiect pot fi extrase si in format Excel pentru analize suplimentare

Novade Track se adreseaza in egala masura  antreprenorilor si dezvoltatorilor de proiecte in constructii intrucat permite o gestionare eficienta a neconformitatilor aparute in procesul de executie dar si a defectelor ce apar ulterior in perioada de garantie/post-garantie. Avantajele oferite de aplicatie sunt determinate de:
-Cresterea productivitatii, datorata accesului facil, in timp real la informatii si comunicarea eficienta intre persoanele implicate in proiect
-Gestionarea riscurilor, prin capacitatea de a adopta masuri de corectie si preventie din faza incipienta a proiectelor
-Estimarea corecta a performantelor datorata capacitatilor de analiza si raportare
-Servicii de inalta calitate oferite clientilor

CONTACT:
7

Telefon: +40 311 050360;
e-mail: office@cadexpert.eu
http://www.cadexpert.eu

Sus