Oferte locuri de munca top

Noua investitie germana in parcul industrial Resita

O unitate de producție va fi înființată la Reșița de către compania germană Emz, cu sediul în Nabburg, Bavaria.

Proiectul de investiție al companiei este în valoare de circa 5 milioane de euro

Producția urmează să înceapă în toamna anului 2022.

Emz, producător german de produse de tehnologii electrocasnice și de mediu, construiește o unitate de producție cu o suprafață de aproximativ 3.000 mp în parcul industrial al orașului.

Viitoare fabrica, cu peste 14 mii mp, investitie a unei multinationale

„Am ales România, mai exact Reșița, pe baza mai multor factori, după ce am analizat diferite amplasamente investiționale. Unul dintre factori a fost cu siguranță sprijinul oferit de administrația locală. Dar, mai presus de toate, sprijinul foarte profesionist, obiectiv și de încredere din partea echipei AHK ne-a ajutat foarte mult în procesul de luare a deciziei”, spune Veit Schmucker, manager de operațiuni și manager de proiect la emz.

Echipa AHK Romania, care a sprijinit îndeaproape multe proiecte de investiții germane în trecut și a colaborat cu administrațiile locale, bazându-se pe încredere reciprocă, are mulți ani de experiență în susținerea proiectelor de investiții ale companiilor germane în România.

„Prin activitatea noastră de consultanță oferită investitorilor germani, am contribuit semnificativ la crearea a mii de noi locuri de muncă în România în ultimii ani. Companiile germane numără în total peste 250.000 de angajați în România. Relațiile economice bilaterale sunt foarte intense, iar AHK România demonstrează, prin numeroasele sale activități și servicii de consultanță, că este motorul central pentru dezvoltarea în continuare a relațiilor economice bilaterale”, a declarat directorul general al AHK, Sebastian Metz.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus