Oferte locuri de munca top

Nou termen limita in licitatia pentru sala polivalenta

Un proiect de investiții, evaluat la 57 de milioane de euro, primește un al treilea termen limită de depunere a ofertelor pentru execuția lucrărilor.

Este vorba despre realizarea Sălii Polivalente din munincipiul Brașov.

Compania Națională de Investiții a stabilit data de 2 septembrie ca fiind noul termen limită.

Reprezentanții CNI ne-au precizat că au existat solicitări privind decalarea datei limită pentru depunerea ofertelor. De asemenea, termenul a fost prelungit și pentru a putea oferi răspunsuri consolidate la toate solicitările de clarificări primite.

CNI a lansat pe 25 mai licitația pentru construirea Sălii Polivalente din Brașov.

Valoarea estimată a contractului este de 279.105.604 de lei, fără TVA, iar proiectul ar trebui construit în trei ani.

Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț, iar factorul de evaluare cu cea mai mare pondere este prețul ofertei, cu 70%.

Cheltuielile pentru investiția de bază în cadrul proiectului „Complex multifuncțional – Sala Polivalentă, municipiul Brașov, județul Brașov” sunt estimate la 239.287.169 lei fără TVA, din care lucrările construcțiilor de instalații sunt estimate la de 170.798.786 lei. Restul sunt cheltuieli de șantier, achiziții de echipamente necesare proiectului, dar și achiziția și reamenajarea terenului.

Finanțarea va fi realizată din bugetul local.

Durata contractului este de 96 de luni, dintre care doar 36 sunt pentru realizarea proiectului, restul reprezentând garanția oferită de operatorul economic.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2021

Sus