Solplanet x AeroFix

Nou proiect rezidențial marca Zacaria, în Sibiu: Constructorii sunt invitați să depună oferte

Dezvoltatorul Zacaria anunță începerea unui nou proiect rezidențial în Sibiu, în cea mai promițătoare zonă din oraș, în apropiere de viitorul spital județean și de parcul de agrement Lacul lui Binder.

Cu această ocazie, compania invită firmele de construcție interesate să depună oferte pentru execuția proiectului Valletta Park, ce va cuprinde 121 de apartamente și 700 metri pătrați de spații comerciale.

La doi ani de la finalizarea cu succes a două proiecte rezidențiale în Sibiu, Valletta Lane – ansamblu de vile în Șura Mică, respectiv Valetta Valley – complex de blocuri în Valea Aurie, Zacaria anunță începerea unui nou ansamblu de blocuri.

Viitorul Valletta Park este situat pe Calea Șurii Mici, cea mai fierbinte zonă de dezvoltare urbană din Sibiu.

Cele trei blocuri vor însuma 121 de apartamente cu 2, 3 sau 4 camere.

Complexul va avea acces privat – la fel ca și în celelalte proiecte dezvoltate de Zacaria, parcări supraterane, precum și spații verzi, de joacă și de relaxare.

“Invităm firmele de construcții, interesate să colaboreze la un astfel de proiect în calitate de antreprenor general, să ne contacteze la adresa rezidential@zacaria.ro, pentru solicitarea caietului de sarcini.

Calea Șurii Mici are, momentan, cel mai mare potențial de dezvoltare din Sibiu, atât datorită proiectelor imobiliare private care au început să populeze această zonă, cât și a viitoarelor proiecte de interes public, inițiate de către autorități.

Pe de o parte, avem viitorul spital județean care poate să devină un pol de atracție pentru servicii medicale de calitate și, pe de altă parte, este proiectul inițiat de primăria Sibiu, de transformare a Lacului Binder într-o zonă de agrement, lucru care a potențat, în mod evident, atractivitatea acestei zone.

Un plus este și faptul că proiectul nostru este amplasat la doar 10 minute de mers cu mașina de centrul istoric al Sibiului, totodată este aproape de aeroport, așadar reprezintă o investiție imobiliară sigură pentru viitor”, a declarat Alexandra Cojocea, director departament Proiecte în cadrul companiei Zacaria.

 

 

 

Sus