Solplanet x AeroFix

Nou director general la Globalworth

Dezvoltatorul de spații de birouri Globalworth a numit un nou director general, după ce nu cu mult timp în urmă a anunțat și un nou CEO. Schimbările au survenit după ce Ioannis Papalekas, CEO-ul şi fondatorul companiei, și-a vândut acțiunile către miliardarul ceh Radovan Vitek iar ulterior a renunțat și la funcţia de conducere.

Noul director general este Marian V. Popa. Acesta va raporta direct către Dimitris Raptis, CEO-ul Globalworth Group, și va fi responsabil cu gestionarea activităților companiei în România, concentrându-se pe aspectele operaționale, administrative și dezvoltarea business-ului.

Marian V. Popa are experiență în senior management, axată pe domenii ca servicii financiare, servicii specifice business-ului, outsourcing și tehnologie în multinaționale.

În cel mai recent rol al său de director general la Deutsche Bank Global Technology România, în perioada 2014 – 2021, a creat unul dintre cele patru centre strategice de tehnologie a Deutsche Bank la nivel mondial, gestionând peste 1.000 de oameni.

Înainte de a se alătura echipei Deutsche Bank, Marian V. Popa a ocupat poziția de CEO în companii notabile precum Endava CEE (peste 7 ani), Fujitsu/ICL (8 ani) și Xerox România & Moldova (14 ani).

A fondat compania de consultanță Transformative Coaching și numeroase ONG-uri, printre care Foundation for the Medieval Art Festival în Sighișoara, The American Chamber of Commerce, The British – Romanian Chamber of Commerce, AOAR, Transparency International Romania și altele.

Marian are o licență în Economie și Comerț Extern (România) și trei diplome în Executive Management Education (UK, Belgia și Franța).

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Sus