Oferte locuri de munca top

Noile standarde pentru produse de constructii

Noile indicative de referință (lista atașată mai jos) ale standardelor române care transpun standarde europene armonizate din domeniul produselor pentru construcții au intrat în vigoare, odată cu publicarea în Monitorul Oficial a Ordinul nr. 4494/2018 ce cuprinde lista cu cele 444 de indicative de referință.

Prin acest demers guvernanții doresc aplicarea unitară a legislației Uniunii Europene care armonizează condițiile de comercializare a produselor.

La data publicării noului ordin, Ordinul nr. 126/2018 privind tot aprobarea Listei cuprinzând indicativele de referință ale standardelor române care transpun standarde europene armonizate din domeniul produselor pentru construcții, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 92 din 31 ianuarie 2018, a fost abrogat.

Lista cuprinde indicativele de referință ale standardelor române din domeniul produselor pentru construcții care au fost adoptate de Asociația de Standardizare din România (ASRO) până la data de 22 martie 2018 și care reprezintă versiunile naționale ale standardelor europene armonizate cuprinse în lista actualizată și publicată de Comisia Europeană în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. C 92 din 9 martie 2018.

 

Descărcați aici lista cu indicativele de referință ale standardelor române care transpun standarde europene armonizate din domeniul produselor pentru construcții:

 

 

 

 

 

Citiți și:

Nou sediu administrativ pentru primaria unui municipiu

In ce stadiu este proiectul de construire a unei Sali Polivalente de circa 56 mil euro

Construirea unui spital regional pe 12 ha, aprobata si de edilii locali

 

 

 Cititi revista ARENA Constructiilor nr 2/ aprilie 2018cop-1-mare

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 1/martie 2018

ac1-mare

 

Sus