Oferte locuri de munca top

Noile bonusuri de referinta pentru energia produsa in cogenerare

Au fost stabilite atât valorile bonusurilor de referință pentru energia electrică, cât și prețurile de referință pentru energia termică. Acestea vor intra în vigoare de la începutul anului 2020, conform ordinului Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei – ANRE, publicat în Monitorul Oficial

Mai exact, au fost aprobate valorile bonusurilor de referință pentru energia electrică produsă în cogenerare de înaltă eficiență și livrată din centralele care beneficiază de schemă de sprijin.

Totodată, au fost aprobate și valorile prețurilor de referință pentru energia termică produsă în cogenerare și livrată din centralele care beneficiază de schemă de sprijin destinată consumului populației și consumatorilor noncasnici.

Prevederile prezentului ordin se aplică producătorilor de energie electrică și termică în cogenerare, nominalizați în Lista capacităților de producere a energiei electrice și termice în cogenerare cu acreditare finală.

La data intrării în vigoare a noului ordin s-au abrogat valorile bonusurilor de referință pentru energia electrică produsă în cogenerare de înaltă eficiență și ale prețurilor de referință pentru energia termică produsă în cogenerare, aplicabile în anul 2019.

 

 

 

 

Citiți și:

Ansamblu comercial cu peste 7 mii mp sc, in pregatire

Reevaluare de oferte, in cadrul unui contract rutier de peste 22 mil euro

In primavara va demara un proiect rezidențial, in Sectorul 1

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/oct 2019

Sus