Oferte locuri de munca top

Noi secretari de stat la ministerele Transporturilor, Investiilor si Economiei

Economia, Transporturile, precum și Investițiile și Proiecte Europene sunt câteva dintre ministerele ce vor avea noi secretari de stat.

Numirile au fost făcute oficial prin decizii ale prim-ministrului Nicoale Ciucă.

În cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii au fost numiți în funcții de secretar de stat Bogdan-Stelian Mîndrescu și Constantin-Gabriel Bunduc.

Bogdan-Stelian Mîndrescu a ocupat în 2017 funcția de membru în Consiliul de Administrație la Electrificare CFR SA.

Constantin Gabriel Bunduc până în 2013 a lucrat în sistem privat, după care s-a angajat la Direcția Dezvoltare Durabilǎ și Managementul Proiectelor a Consiliului Județean Bacău. Din 2016 este expert accesare fonduri structurale şi de coeziune si șef serviciu fonduri nerambursabile la Aeroportul Internațional George Enescu. Acesta a participat la redactarea și implementarea proiectelor de dezvoltare ale Aeroportului Bacău, în valoare de 120 milioane de euro.

În funcția de secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului, la propunerea lui Sorin Mihai Grindeanu, ministrul Transporturilor, au fost numiți Sorinel-Marian Vrăjitoru și Petre-Florin Manole.

Sorinel-Marian Vrăjitoru a fost deputat PSD în mandatul 2016-2020 și anterior a ocupat funcția de vicepreședinte –Camera Agricolă în cadrul unei firme specializate sectorul agriculturii.

Petre-Florin Manole este activist de drepturile omului, politician român și deputat român, ales în 2016 pe lista Partidului Social Democrat în București.

La Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a fost numit secretar de stat Dan Dumitrescu.

La Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în funcția de secretar de stat a fost numit Bogdan-Eduard Simcea.

La Ministerul Economiei, Sandu Cristi, director adjunct din cadrul Direcției de planificare bugetară — Direcția generală economică, exercită, cu caracter temporar, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct al Ministerului Economiei, pentru o perioadă de 6 luni.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus