Oferte locuri de munca top

Noi posturi de functionari publici vor fi create

Crearea a 94 de posturi, precum și unul de vicepreședinte și unul de secretar general urmează să fie aprobată prin Hotărâre de Guvern.

Este propusă o creștere cu mai mult de o treime a numărului de angajați din instituție.

Inițiatorii acestui proiect de HG susțin că este necesară ”punerea în acord a prevederilor din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Administraţiei Fondului pentru Mediu, cu noile prevederi ale OUG nr. 196/2005 privind Fondul pentru mediu, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 105/2006”.

La acest moment, personalul necesar desfăşurării activităţilor Administraţiei Fondului este angajat pe bază de contract individual de muncă. Numărul maxim de posturi este de 256, exclusiv preşedintele şi vicepreşedintele.

Proiectul propune ca Administraţia Fondului pentru Mediu să dispună de personal propriu încadrat în funcţii publice şi contractuale.

Preşedintele Administraţiei Fondului ar urma să fie ajutat în activitatea sa de doi vicepreşedinţi, cu rang de subsecretar de stat, precum şi de un secretar general.

Noi locuinte de vacanta, in curs de autorizare

Numărul maxim de posturi pentru Administraţia Fondului este propus să fie de 350, exclusiv preşedintele, vicepreşedinţii şi secretarul general.

De asemenea, actul normativ propune majorarea cu 10 a numărului de autoturisme de care dispune Administrația Fondului, având în vedere creșterea volumului de muncă din cadrul AFM.

 

Vezi aici salariile angajaților AFM dinaintea majorării din ianuarie 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus