Oferte locuri de munca top

Noi numiri de directori in cadrul CNAIR

După ce au fost analizate propunerile de directori, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA – CNAIR SA a hotărât numirile aferente pentru patru posturi, conform celor mai recente hotărâri.

Astfel, în cadrul CNAIR Central, Dicu Crăciunel-Sorin a fost numit pe o durată determinată de 6 luni în funcția de Director Direcția Calitate/Direcția Generală Pregătire Proiecte și Verificarea Calității.

De asemenea, Consiliul a fost de acord și cu trei numiri de directori în cadrul Direcțiilor Regionale Drumuri Poduri, după cum urmează:

* DRDP București: Paraschiv Traian Vasile pe o durată determinată de 6 luni, în funcția de Director Direcția Implementare Proiecte

* DRDP Buzău: Predoiu Elena, pe o durată determinată de 6 luni, în funcția de Director Economic și

* Rovenschi Vasile-Gheorghe, pe o durată determinată de 6 luni, în funcția de Director Adjunct Direcția Întreținere DN și Autostrăzi DRDP Buzău.

Totodată, Consiliul de Administrație a decis prelungirea contractului de mandat al directorului economic Mașala Ionuț Laurențiu pentru o perioadă de două luni până la data de 20 iulie 2023.

Aproape 3 mil euro in plus pentru lucrari de intretinere

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus