Oferte locuri de munca top

Noi lucrări la utilități, atribuite în Oradea

Tuburi canalizare 2 - Cartier BratianuO investiţie de peste 20 milioane lei plus TVA este finanţată de Primăria Oradea din economiile realizate prin implementarea proiectului ”Extinderea și modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în județul Bihor”.
Proiectul vizează extinderea reţelelor de apă şi canalizare în comunele Sînmartin, Codău, Cihei şi Rontău.

Lucrările vor începe în 7 aprilie 2015, termenul de finalizare fiind de maxim 10 luni. Executantul proiectului este compania Hidroconstrucţia.

Primarul Ilie Bolojan a precizat: ”Programul Aparegio, prin care s-au extins rețelele de apă din Oradea în județul Bihor, este acum într-o fază finală. În etapa I am reușit să contractăm toate lucrările prevăzute, făcând economii de 27 milioane de euro, iar în etapa a II-a a proiectului, când Autoritatea de Management ne-a permis să folosim aceste economii, ele au fost distribuite acolo unde era nevoie, astfel că acum se pot executa lucrări în Oradea, Sînmartin și alte localități ale ZMO. Lucrările vor începe efectiv de săptămâna viitoare.”

În urma lucrărilor aferente contractului locuitorii din Sînmartin, Cihei, Rontău și Cordău vor beneficia de servicii de alimentare cu apă și canalizare la standarde europene.

Sus