Oferte locuri de munca top

Noi finantari pentru dezvoltatorul Impact Developer

Societatea Bergamot Developments, prin care a fost dezvoltat de către Impact Developer un ansamblu de peste 600 de apartamente în sectorul 1 din București, a contractat noi credite bancare.

La începutul acestei săptămâni, societatea a încheiat cu Libra Internet Bank un act adițional la contractul de credit existent pentru majorarea facilități de creditare.

Valoarea totală a facilității a devenit astfel de 12.562.405 euro.

Facilitatea este de tip refinanțare investiții. Obiectul refinanțării îl reprezintă creditele acordate de Impact Developer către Bergamot Developments.

Astfel, a fost majorat creditul inițial de 5.768.727 euro, contractat pe 9 martie 2021, cu suma de 6.793.678 euro contractată pe 26 iulie 2021.

Bergamot Developments garantează cu:

(i) ipotecă imobiliară pe 68 de apartamente din ansamblul situat în Str. Aviator Popisteanu nr. 54B, Sector 1, Bucuresti;

(ii) ipotecă mobiliară pe creanțele rezultate din asigurări și antecontracte/contracte de vânzare având ca obiect imobilele menționate mai sus și

(iii) ipotecă mobiliară pe conturile Bergamot Developments deschise la Libra Internet Bank.

Rambursarea sumei împrumutate se va realiza trimestrial pe o perioadă de 36 de luni.

Compania de dezvoltare imobiliară Impact Developer & Contractor este controlată de Gheorghe Iaciu (60%) și Adrian Andrici (16%).

O Adunare Generală Extraordinară a Acționarilor, convocată pentru luna august, va dezbate propunerea de majorare a capitalului social al Impact Developer prin aport în numerar. Majorarea ar urma să fie făcută printr-una sau mai multe emisiuni de acțiuni noi, în valoare de maxim 193.750.000 lei.

Dezvoltatorul ar putea astfel să atragă de la investitorii de pe piața de capital încă 39,5 milioane de euro.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2021

Sus