Oferte locuri de munca top

Nici un ofertant pentru un contract rutier de peste 38 mil euro

A fost anulată procedura de achiziție publică pentru atribuirea unui contract de proiectare și execuție lucrări în valoare de peste 38 milioane de euro.

Pentru această licitație nu a fost depusă nici o ofertă, situație ce a dus la anularea procedurii.

Indicatorii tehnico – economici pentru acest proiect au fost aprobați de Guvern abia miercuri săptămâna aceasta, cu două zile după expirarea termenului limită pentru depunerea ofertelor.

Este vorba despre realizarea Variantei Ocolitoare Arad-Est, proiect finanțat prin Programul Operațional Infrastructura Mare.

Conform indicatorilor tehnico-economici, valoarea totală a investiției este de 245.754. mii lei, TVA inclus, din care lucrările de construcții și montaj se ridică la 224.884 mii lei. Lungimea drumului proiectat este de 11 km.

Durata de execuție a obiectivului este de 18 luni.

Pentru realizarea acestui proiect, Consiliul Județean Arad a lansat în decembrie 2021, licitația pentru contractarea serviciilor de proiectare și execuție. Valoarea estimată contractului era de 190.657.982 de lei fără TVA.

Până la termenul limită pentru primirea cererilor de participare, 17 ianuarie 2022, niciun contractor nu a depus ofertă, după cum ne-a confirmat doamna Oana Georgiana Micle, directoarea serviciului de achiziții publice al Consiliului Județean Arad.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus