Oferte locuri de munca top

Nici un constructor interesat de modernizarea Centurii Bucurestiului, lot 1, sector A1

Cu toate că este finanțat din fonduri europene, contractul pentru modernizarea Centurii Rutiere a Municipiului București între A1 – DN7 și DN2-A2, Lotul 1, Sector A1 (km 55 +465) – DN7 (KM 64+160) – Rest de executat, nu a suscitat interes din partea nici unui ofertant.

Ca urmare, a fost anulată procedura de achiziție publică lansată de CNAIR pentru atribuirea acestui contract.

Valoarea contractului a fost estimată la circa 8,6 milioane de euro (42.057.408 lei fără TVA).

Lucrările de modernizare și reabilitare a centurii rutiere a Municipiului București, Lot 1, sector A1(55+465)-DN7 (km 64+160) erau realizate în proporție de 86,50% la data rezilierii contractului anterior. Licitația anulată viza executarea restului de lucrări. Proiectul are ca scop modernizarea și reabilitarea Centurii Municipiului București în vederea asigurarii infrastructurii de bază necesare cererii de transport.

Modernizarea a 8,6 km din centura rutieră a Municipiului Bucuresti: lot 1: sector A1(55+465)-DN7 (km 64+160) constă în principal în sporirea capacităţii de circulaţie de la 2 la 4 benzi de circulaţie – câte 2 pe sens – şi în eliminarea unor intersecţii la nivel prin realizarea unor noduri rutiere, a unor pasaje noi, precum şi prin reabilitarea pasajelor şi a podurilor existente pe aceste sectoare de drum naţional.

Criteriul de atribuire a fost de cel mai bun raport calitate-preț, factorul de evaluare cu cea mai mare pondere a fost componenta financiară, de 88%. Perioada de garanție a lucrărilor a fost luată în calcul, cu o pondere de 12%.

Durata contractului era prevăzută de 72 de luni, 12 luni reprezentând executarea lucrărilor, în timp ce restul reprezentau garanția lucrărilor.

Achiziția face parte din Programul Operațional Infrastructura Mare, finanțarea fiind realizată din fonduri europene. Termenul limită a fost data de 10 august 2021, însă până la aceea dată niciun operator economic nu a prezentat o ofertă sau o cerere de participare.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2021

Sus