Oferte locuri de munca top

Ness Proiect Europe a castigat contractul de modernizarea a 42km cf

Sucursala Regională de Căi Ferate Iași a desemnat compania Ness Proiect Europe SRL, câștigătoare a procedurii de licitație publică pentru ”Proiecte tip Quick Wins- Lucrări de eliminare a restricțiilor de viteză pentru reabilitarea parametrilor tehnici ai suprastructurii căii”, pe linia 600 Tecuci – Iași (firul II).

Antreprenorul va realiza lucrările tip Quick Wins, pe o lungime de 42 km CF, de pe intervalul de stații Tutova – Munteni, km 286+163 – 328+000 (firul II), aferent liniei 600 Tecuci – Iași, cu durata de execuție de 18 luni.

Oferta financiară a Ness Proiect Europe SRL, a fostde 163.605.204 lei,fără TVA, (criteriul aplicat fiind Cel mai bun raport calitate-preț).

Finanțarea este prevăzută în Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), conform Tabelului 25 Costul pentru proiectele de tip Quick Wins finantate prin PNRR, OUG nr. 124/2021, Legea Bugetului de Stat nr. 317/2021 și HG nr. 209/2022.

În cadrul proiectului se vor realiza lucrări de înlocuirea la rând a elementelor componente ale suprastructurii căii și realizarea căii fără joante.

Cale ferata industriala, propusa spre desfiintare

Principalele beneficii rezultate în urma lucrărilor sunt: eliminarea restricțiilor și a limitărilor de viteză, eliminarea costurilor cauzate de restricții/limitări, creșterea eficienței activității de operare, diminuarea efectelor adverse asupra mediului, readucerea stării tehnice a liniei la parametrii proiectați și maximizarea gradului de siguranță.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus