Oferte locuri de munca top

NEPI si Dedeman au cumparat terenul Dermatina din Timisoara

Bega Group a vandut un teren cu o suprafata de 84.000 de mp din cei 208.000 pe care ii detine pe Calea Sagului din Timisoara.
Cumparatorii sunt NEPI, sud-africanii achizitionand 42.000 de mp, si Dedeman care a cumparat alti 42 de mii mp pentru constructia unui nou magazin.
„Timisoara este unul dintre putinele orase din Romania unde oportunitatea dezvoltarii unui nou proiect comercial dominant este majora. Amplasamentul, accesibilitatea si celelalte caracteristici au recomandat terenul Dermatina ca fiind cea mai buna solutie pentru dezvoltarea unui proiect comercial major in sudul municipiului Timisoara, contrapondere la pozitia dominanta a centrului comercial Iulius Mall, asezat in zona de nord a orasului”, a declarat Felicia Vasiu, Director Timisoara Activ Property Service, intermediarul tranzactiei.
In decembrie anul trecut NEPI depunea la Primaria Timisoara un plan urbanistic pentru construirea unui centru comercial pe Calea Sagului.
Terenul de 208.000 mp apartinand Bega Group, detinute de Emil si Marius Cristescu, a fost scos la vanzare inca din iulie 2013 dupa ce in mai 2012 proprietarii anuntau o investitie de 50 de milioane de euro pentru un centru comercial, potrivit investmentrealestateromania.eu.
In Timisoara mai exista doar un singur mare centru comercial, Iulius Mall. Astfel, centrele comerciale din Timisoara includ peste 112.000 mp suprafata inchiriabila si un singur centru dominant.

Sus