Solplanet x AeroFix

NEPI are un nou şef

Alex Morar_CEO_NEPIAlex Morar a fost numit în funcția de CEO al  fondului de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments).
Începând cu 7 august, acesta coordonează operațiunile unuia dintre cei mai activi investitori de pe piața din România, alături de Mirela Covasa, director financiar și Tiberiu Smaranda, director executiv.
Decizia a fost luată ca urmare a hotărârii lui Martin Slabbert și a lui Victor Semionov de a se retrage pentru a dezvolta noi business-uri.
Alex Morar, CEO NEPI, a declarat:”Această oportunitate este o onoare, cât și o provocare. Atât eu, cât și întregul board executiv NEPI le mulțumim lui Martin Slabbert și lui Victor Semionov pentru implicarea și pentru rezultatele excepționale obținute împreună în toți acești ani. Principalul obiectiv al mandatului meu este de a continua dinamica investițiilor și de a ne extinde, astfel încât să ne consolidăm poziția de lider.
Morar face parte din managementul NEPI încă de la înființarea sa, în 2007. Având experiență pe zona de investment, management și real estate, acesta a avut mai multe roluri pe parcursul celor opt ani petrecuți în cadrul companiei. În ultimii ani, rolul său în cadrul NEPI a fost de a coordona investițiile și o parte din procesele operaționale. Odată cu preluarea noului mandat, misiunea lui Alex Morar este de a continua expansiunea NEPI și a întări poziția de lider a fondului de investiții, în special pe segmentul de retail.

NEPI este o companie listată pe piaţa principal a Johannesburg Stock Exchange Limited (JSE), Bursa de Valori Bucuresti (BVB), şi The Alternative Investment Market (AIM) din Londra.
Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Centre, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti şi City Business Centre din Timişoara.

Sus