Oferte locuri de munca top

Nazare: Contractul pentru Autostrada Comarnic-Brasov ar putea fi un fiasco

1809.jpg Deputatul Alexandru Nazare, vicepresedinte PDL le solicita premierului Ponta si ministrului transporturilor Sova sa faca publice negocierile cu constructorii si finantatorii autostrazii Comarnic-Brasov precum si corespondenta cu Eurostat in aceasta problema.
Conform declaratiilor reprezentantilor Institutului National de Statistica exista unui punct de vedere preliminar din partea Eurostat care mentioneaza ca platile pe care le va face statul roman in cadrul acestui proiect nu vor fi contabilizate in afara deficitului bugetar agreat cu institutiile financiare internationale.
„Chiar daca acesta este un punct de vedere preliminar, el nu poate fi ignorat. Premierul Ponta s-a angajat in ianuarie ca proiectul nu va afecta deficitul bugetar, iar contractul va fi incheiat dupa ce se obtine avizul pozitiv al Eurostat”, a declarat Alexandru Nazare.
Vicepresedintele PDL a reluat si problemele semnalate in luna ianuarie. „Este inacceptabil ca un proiect in concesiune, lansat in procedura de licitatie cu o valoare estimata de 1,2 miliarde euro si cu o lungime de 58 de kilometri sa ajunga sa coste cu 600 de milioane de euro mai mult si sa aiba numai 53 de kilometri. [..] PDL va discuta acest subiect si in cadrul intalnirii pe care o va avea cu delegatia FMI pentru ca nu putem permite angajarea statului roman intr-un fiasco care poate depasi ca amploare Bechtelul.”

Sus