Solplanet x AeroFix

Napochim Imobiliare va dezvolta peste 200 de apartamente în Cluj Napoca

Pe un teren cu o suprafață de 8.000 mp, situat în centrul oraşului Cluj Napoca, societatea Napochim Imobiliare intenționează să dezvolte un ansamblu care să cuprindă atât spaţii comerciale şi spaţii de birouri, cât şi spaţii de locuit.

Societatea Napochim Imobiliare având ca activitatea principală dezvoltarea imobiliară a fost înfiinţată anul acesta, ca urmare a divizării societăţii Napochim S.A., unul dintre cei mai importanți producători de mase plastice din țara noastră.

Zona în care se află terenul este considerată zona zero a oraşului, având acces facil la toate instituţiile publice şi la instituţiile de business ale oraşului, respectiv sediul central al Băncii Transilvania, Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Cluj, precum şi la instituţii de învăţământ ca Facultatea de Matematică, Facultatea de Medicină prin clinica universitară Medicală II şi altele.

De asemenea, terenul este în imediata vecinatate a unor proiecte de clădiri rezidenţiale şi de birouri în dezvoltare cum ar fi Platinia Elite Residence şi Europa Business Center, având acces rapid la toate arterele principale ale oraşului. PUZ-ul în zonă prevede construirea de clădiri cu un regim de înălţime de P+20 şi un POT de 100%.

Structura geologică a terenului permite, de asemenea, construcţia de spaţii de parcare subterane pe mai multe nivele, fapt ce constituie un potenţial avantaj faţă de proiectele imobiliare dezvoltate în alte zone ale oraşului.

Proiectul prevede construirea unui numărde 214 apartamente (suprafață utilă 10.310 mp).

Pe piața pe care activează, cea a ansamblurilor rezidenţiale şi a clădirilor de birouri, Napochim Imobiliare se concurează cu  grupul de firme Drusal SA Şi Florisal SA, dezvoltatorii ansamblurilor Platinia, cu  Rembrook – dezvoltatorii Downtown Residence și ai Hotelului Hampton By Hilton, precum și cu  Imo Invest SA, dezvoltator cu proiecte și în Sibiu, Baia Mare și Bucureşti.

 

 

 

Sus