Oferte locuri de munca top

Muntenia Sud: proiecte de 25 de mil. euro pentru infrastructura educationala

1531.JPG Un numar de 67 de proiecte totalizand o finantare de aproape 25 de milioane de euro au fost depuse in cadrul celui de-al doilea apel pentru proiecte pe infrastructura educationala, informeaza Agentia pentru Dezvoltare Regionala Muntenia Sud.
Sesiunea de depunere s-a desfasurat intre 12 martie si 5 mai timp in care au fost depuse noua cereri de finantare din judetul Arges, 18 cereri din Calarasi, sase din Dambovita, sapte din Giurgiu, 14 din judetul Ialomita, noua cereri de finantare din Prahova si patru cereri din Teleorman.
Proiectele se afla in faza de verificare a concordantei cererii de finantare. Proiectele admise vor fi finantate prin Programul Operational Regional 2007 – 2013 – al doilea apel de proiecte. Cererile de finantare au fost depuse in cadrul Axei prioritare 3, DMI 3.4 „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua.”
In decembrie 2013 au fost realocate aproximativ 25 de milioane de euro in regiunea Sud pentru al doilea apel pe proiecte din infrastructura educationala.

Sus