Oferte locuri de munca top

Muntenia: 67 de proiecte pentru scoli

In urma sesiunii de depunere de proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii educationale desfasurata in perioada 12 martie – 5 mai 2014 in zona de sud s-au depus un total de 67 de proiecte pe domeniul „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua” in cadrul POR 2007-2013.
Apelul de proiecte a vizat finalizarea investitiilor incepute din alte surse de finantare, care, in prezent, stagneaza din lipsa de fonduri. Astfel, sesiunea de depunere de proiecte s-a adresat solicitantilor, care, in calitate de autoritate contractanta, au incheiat contracte de lucrari in temeiul prevederilor OUG nr. 34/ 2006, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru activitatea ce va face obiectul cererii de finantare depuse in cadrul acestui apel de proiecte, informeaza Adr Muntenia Sud.
In prezent pentru proiectele depuse se face verificarea administrativa a dosarului de achizitie publica, verificarea conformitatii administrative si a eligibilitatii cererii de finantare, precum si conformitatii documentatiei tehnico-economice.
In decembrie pentru dezvoltarea infrastructurii educationale in zona de sud s-au realocat 24,62 milioane de euro.

Sus