Oferte locuri de munca top

Municipiul Bucuresti lanseaza in licitatie un contract de 37 mil euro

Municipiul București a lansat o procedură de achiziție publică pentru atribuirea unui contract cu valoare estimată la 37 milioane euro.

Finanțarea este din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructura Mare.

Contractul vizează reabilitarea și înlocuirea rețelei de canalizare în zonele Cotroceni, Regina Maria și Tineretului și realizarea sistemului unitar de drenare.

Acesta este compus dintr-un sistem de drenaj în zona limitrofa colectorului principal de canalizare A0 și un sistem de drenuri secundare aferente unor colectoare de canalizare supuse reabilitării/ înlocuirii.

Contractul prevede:

* Reabilitare rețea de canalizare: aprox L = 32.479 m, prin tehnologii cu și fără tranșee deschise (no dig), din care: – în cartierul Cotroceni, aprox. L= 16.424 m – în cartierul Regina Maria, aprox. L= 11.995 m – în cartierul Tineretului, aprox. L= 4.060 m

* Construirea unui sistem unitar de drenare de la partea dreapta a Casetei aprox L = 15.025 m ce cuprinde executarea unor drenuri secundare prin săpătură deschisă și foraj orizontal aprox L = 6.325 m, amplasate adiacent radierului rețelei de canalizare;

*Construirea unui sistem de drenaj (foraj orizontal dirijat și fronturi de puțuri de depresionare) la partea dreaptă a Casetei, în zona limitrofă colectorului de canalizare A0, în scopul menținerii nivelului pânzei freatice, cu o lungime totală de aproximativ 8.700 m ;

* Construirea unor stații de pompare apă drenată aferente sistemului unitar de drenare de la partea dreaptă a Casetei.

Valoarea estimată totală a contractului este de 183.423.545 lei fără TVA.

Procedura implică încheierea unui contract de achiziție publicî cu un singur operator economic.

Durata prevăzută este de 2.115 zile (1020 zile pentru finalizarea proiectării şi execuției lucrărilor și 1095 zile perioada minimă de notificare a defectelor).

În cazul ofertelor cu un plus de 730 zile (24 luni) garanție peste garanția minimă de 1095 zile (36 luni), durata contractului va fi de 2.845 zile.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus