Oferte locuri de munca top

Motive pentru care mobila la comanda este de preferat in detrimentul celei produse in serie

Nu te-ai intrebat niciodata ce au in comun sectorul HoReCa, mediul business si cel rezidential? Ei bine, daca este sa ne raportam la amenajari observam ca toate acestea trebuie sa includa mobila de calitate pentru a primi cum se cuvine oaspetii (domeniul HoReCa), pentru a oferi cadrul prielnic unde oamenii de afaceri incheie contracte fructuoase (mediul business), respectiv pentru a conferi nivelul de confort pe care il cauta fiecare proprietar (sectorul rezidential).

La mare cautare in ultima perioada este mobila realizata la comanda, indiferent despre care dintre aceste 3 sectoare este vorba. Un aspect esential atunci cand se doreste a obtine confort deplin, cand se mizeaza pe un stil practic, cat si pe nevoia de utilitate si functionalitate maxima se refera la piesele de mobilier alese.

Este binecunoscut faptul ca mobila la comanda vine la pachet cu o sumedenie de avantaje. Ezitarea intre a alege mobilierul gata facut si cel realizat la comanda este spulberata imediat de aspectele prezentante in randurile urmatoare.

Stil original

Atunci cand inclini balanta catre mobilierul de serie, implicit vei intampina unele neajunsuri in ceea ce priveste partea de stil. Este posibil sa nu gasesti ceea ce iti doresti, acele piese de mobilier care sa se incadreze armonios in locuinta, spatiul de birouri sau unitatea de cazare pe care o conduci.

De asemenea, atunci cand optezi pentru mobila gata facuta, exista toate sansele sa regasesti un anume set ales si intr-o alta locatie; de exemplu, atunci cand te afli in vizita la un cunoscut.

In schimb, atunci cand optezi pentru mobila la comanda poti alege dimensiunile, materialele si culorile dorite. Asta inseamna ca piesele de mobilier vor fi personalizate tinand cont de propriile tale dorinte, iar asteptarile iti vor fi intocmai satisfacute.

Materiale de inalta calitate

Dincolo de confort si functionalitate maxima, mobila la comanda ofera posibilitatea de a personaliza complet tot ceea ce vizeaza partea de materiale din care este realizata. Paleta de optiuni este larga in acest sens – poti opta pentru lemn, PAL, MDF, sticla sau metal.

O alternativa demna de luat in considerare o reprezinta lemnul tratat chimic, intrucat asigura o rezistenta mare la factorii externi. Nu sunt de omis din variantele mai accesibile, precum mobila din MDF sau cea din PAL, care la randul lor ofera o serie de avantaje.

Paleta variata de culori

Stilul in locuinta inseamna armonie in tonuri si culori, dar si contraste puternice care pun in valoare fiecare camera mobilata in parte.

Daca visezi la un spatiu primitor care sa emane caldura si un aer ospitalier, poti alege pentru piese de mobilier in culori calde – rosu, galben, portocaliu, precum si derivate ale acestora. In schimb, vei alege tonuri de maro sau culori reci (albastru, violet, indigo, verde) in cazul in care vrei o locuinta care sa inspire liniste si relaxare.

Incadrare perfecta

De regula, seturile de mobilier gata facute contin anumite piese care pur si simplu nu pot fi incadrate in spatiul de destinatie. Nu este vorba de materiale sau de culori, ci de dimensiuni.

Un exemplu poate fi biblioteca a carei lungime nu coincide cu peretele in fata caruia este asezata, blatul de bucatarie care nu coincide in dimensiuni cu peretele dorit, patul din dormitor care acopera aproape trei sferturi din intregul dormitor, iar spatiul ramas este insuficient.

Toate aceste inconveniente sunt scoase din ecuatie odata cu alegerea mobilei la comanda. Fiecare incapere poate fi optimizata adecvat, indiferent daca este destinata odihnei, depozitarii de lucruri, etc.

Bucataria poate fi cazul concret – toate piesele de mobilier de aici trebuie sa confere un aspect armonios si totodata sa asigure un stil practic. Astfel, aparatura poate fi incorporata in elementele de mobilier (frigider, cuptor, aragaz, masina de spalat vase) –un asemenea ansamblu este posibil de efectuat cu ajutorul mobilei la comanda.

In plus, in orice casa exista anumite elemente ce trebuie ascunse – tevile sau conductele nu trebuie sa fie vizivile, unii pereti nu sunt perfecti drepti, insa incadrarea trebuie sa fie una corespunzatoare. Solutiile in acest sens pot fi oferite de o firma specializata in realizarea mobilei la comanda.

Design care reflecta preferintele proprietarului

Piesele de mobilier la comanda vor reflecta intocmai ceea ce it doresti. De exemplu, daca vrei lux si eleganta, alege cu incredere stilul clasic, care nu se va invechi niciodata.

In schimb, daca vrei o casa intr-un stil sobru, mizeaza pe linii minimaliste. Chiar si amenajarea intr-un stil familiar, care sa emane acea atmosfera de „acasa”, este simplu de obtinut cu ajutorul mobilei realizate la comanda.

Cumuland toate aceste beneficii, concluzia este una evidenta – mobila la comanda permite personalizare completa, menita sa satisfaca cerinte din cele mai exigente. La Prodesignart.ro accentul este pus pe astfel de elemente individualizate, motiv pentru care ofertele cuprind o serie de beneficii suplimentare.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

 

Sus