Oferte locuri de munca top

Modernizarea Portului Tulcea primeste bani europeni

A fost semnat contractul de finanțare pentru investiția Modernizarea Portului Tulcea. ”Proiectul înseamnă intervenții la infrastructura portuară și reabilitarea întregului cheu din administrarea Consiliului Județean. Utilitățile existente vor fi reabilitate, extinse, înlocuite după caz, astfel încât să se asigure desfășurarea în siguranţă a tuturor operaţiunilor și a traficului în Portul Tulcea. Investiția este de aproximativ 40 de milioane de euro“, a declarat președintele Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a vizitat ieri obiectivele de investiții din județul Tulcea, respectiv la varianta de ocolire a orașului Babadag, unde s-au început lucrările, al căror termen de finalizare este 31 august 2019, dar și la podul peste Dunăre, unde continuă lucrările.

Adiancent podului, ministrul Cuc a anunțat că au fost lansate pe SICAP proiectele de drum Brăila -Tulcea și Tulcea – Constanța, termenul de depunere a ofertelor fiind 20 mai.

Nu în ultimul rând, ministrul Transporturilor a anunțat că va fi introdus în programul de întreținere drumul național DN 22E, Garvăn – I.C. Brătianu, un sector de 14 km destul de afectat, pe care se va turna un nou covor asfaltic.

 

 

Citiți și:

20 de blocuri vor fi construite intr-un viitor ansamblu din apropierea Capitalei

In luna iunie incepe construirea a 300 de apartamente

Drum expres, inlocuit de o autostrada

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/ mai 2019

Sus