Oferte locuri de munca top

Modernizarea a peste 19km DJ, contract semnat

A fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor pentru modernizarea drumului județean DJ 606A (19,3 km) cuprins între DJ 561A (Plopi) și DN 6 (Balota) din Mehedinți.

Acest drum asigură accesul către Aerodromul Drobeta.

Investiția va fi realizată cu fonduri europene și de la bugetul Consiliul Județean.

Drumul se află de-a lungul comunelor Tâmna, Livezile, Hinova, Prunișor și Șimian.

Valoarea contractului este de 39.678.700 lei cu TVA.

Oferta câștigătoare a procedurii de atribuire a contractului aparține asocierii de firme: Route Center Construct (lider) – Triskele – Alpha Construct Sistem S.A.

Cine este castigatorul unui contract rutier de circa 8 mil euro

Traseul proiectului asigură accesul locuitorilor în satele Ștefan Odobleja, Izvorălu de Jos și Izvorălu și permite legături cu satele Gârnița, Mijarca, Arvătești și Manu.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a declarat: ”Pe lângă platforma de rulare, se vor realiza 44 de legături cu drumurile laterale, șanțuri betonate și rigole carosabile, se vor face trotuare și piste de biciclete pe o distanță de aproape 2 km, 25 accese la proprietăți și se va monta parapet pe o distanță de 2,4 km, acolo unde structura drumului necesită acest lucru.

Durata de proiectare și execuție asumată de asocierea de firme care a câștigat licitația este de 20 luni, dar am convingerea că acest timp va fi redus, astfel încât, la anul, pe vremea aceasta, să vorbim despre primul strat de asfalt în cadrul investiției.”

Sus