Oferte locuri de munca top

Modernizarea a 21km DJ, cu finantare directa de la Comisia Europeana

Drumul ce leagă municipiul Târgu Jiu de orașul Țicleni a fost selectat de către Comisia Europeană pentru finanțare directă, fiind inclus ca prioritate 1 pentru județul Gorj în ceea ce privește investițiile în infrastructura rutieră, potrivit președintelui CJ Gorj, Cosmin Mihai Popescu.

Recent a fost lansată și licitația pentru atribuirea serviciilor de proiectare a lucrărilor de modernizare a acestui drum.

Astfel, într-o primă etapă, va fi decontată suma de peste 1,4 milioane de lei, necesară pentru realizarea proiectului tehnic al obiectivului de investiții ,,Modernizare infrastructură rutieră de interes județean pe drumul județean 663A ce traversează localitățile Târgu –Jiu(DN 66)-Botorogi-Văcarea-Țîrculești(DJ 674A) – intersecție cu DJ 663 și drum județean 674A ce traversează localitățile Țîrculești (DJ 663A)- Țicleni(DJ 675)”.

Pe 1 martie, Consiliul Județean Gorj a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice anunțul privind realizarea serviciilor de proiectare și asistență tehnică din partea proiectantului pentru modernizarea celor 21 de kilometri care fac legătura între localitățile Târgu Jiu, Dănești și Țicleni.

O noua unitate comerciala va fi edificata de un retailer strain

În urma discuțiilor purtate cu reprezentanții ADR SV-Oltenia, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin-Mihai Popescu, a precizat că: ”Această finanțare asigurată de către Comisia Europeană ne dă clar certitudinea că și acest drum va beneficia de finanțare integrală și, astfel, pot să asigur cetățenii din Târgu Jiu, din Dănești, din Țicleni că, prin această aprobare, acest drum va fi modernizat în integralitate”.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/ martie  2023

Sus