Oferte locuri de munca top

Maurer Imobiliare: profit in scadere

Cu toate că cifra sa de afaceri a fost mai mare anul trecut decât cea din anul precedent, profitul net înregistrat a fost mai mic pentru dezvoltatorul imobiliar Maurer Imobiliare.

Astfel, potrivit datelor financiare raportate pentru anul trecut, compania a realizat o cifră netă de afaceri de 188 milioane de lei, mai mare cu 18% față de cea din anul anterior.

Însă, profitul net a fost în scădere, ridicându-se anul trecut la 9,96 milioane lei, mai mic cu circa 32% față de cel din anul 2019.

Un indicator pozitiv îl reprezintă nivelul în scădere al datoriilor. Astfel, datoriile au fost în scădere cu aproape 5%, acestea fiind de peste 424,14 milioane lei anul trecut.

Numărul mediu al salariaților a fost în ușoară scădere, de la 187 în 2019 la 183 anul trecut.

Maurer Imobiliare a încheiat deja proiectul rezidențial din Sibiu, în Șelimbăr, Avantgarden3, care este poziționat pe Prelungirea Bulevardului Mihai Viteazul, în apropiere de principala zonă comercială a Sibiului – parcul de retail Shopping City Sibiu.

De asemenea, celor 7 proiecte Maurer Imobiliare din țară, din principalele orașe precum Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Târgu Mureș și Constanța, li se va alătura și Maurer Residence Sighișoara. Noul cartier rezidențial va însuma peste 195 de apartamente, cu structuri de tip studio și apartamente cu 2 și 3 camere.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2021

Sus