Oferte locuri de munca top

Mare producator metalurgic, in insolventa

Băncile străine nu au milă de companiile românești. O companie cu peste 350 de angajați care produce de 25 de ani sârme, armături sudate, împrejumuri, gabioane și cuie a intrat în insolvență la cererea instituției creditoare.

Tribunalul a admis cererea creditorului în această săptămână, iar termenul de judecată al dosarului de insolvență a fost stabilit pentru 16 septembrie 2020.

Mai exact, este vorba despre compania Dan Steel Group Beclean SA, care a intrat în insolvență la cererea Unicredit Leasing Corporation IFN SA.

Administratorul judiciar provizoriu este asocierea CITR Filiala Cluj SPRL și Prime Insolv Practice SPRL, care va primi o retribuție lunară de 5000 lei (exclusiv  TVA) .

Compania Dan Steel Group Beclean SA a raportat pentru anul 2019 un număr de 353 de angajați. Cifra de afaceri netă a fost de circa 117,44 milioane lei iar pierderile nete au depășit 30 milioane lei.

Tribunalul a fixat termenul limită pentru depunerea cererilor dle admitere a creanțelor la data de 18 iulie 2020. Termenul limită pentru verificarea creanțelor, întocmirea, afișarea și comunicarea tabelului greiiminar al creanțelor este 8 august 2020. Tabelul definitiv al creanțeIor va fi afișat pe 2 septembrie 2020.

Dan Steel este societate membră a grupului DSG, numărându-se printre cele mai importante companii ale industriei metalurgice din România.

De peste 25 de ani, DAN Steel activează în domeniul metalurgic al producției de sârmă și produse din sârmă. Cu o capacitatea de producție ce depășește 100.000 tone/an, compania acoperă nevoile clienților din diferite domenii: industrie, construcții, agricultură.

 

 

Citiți și:

Ansamblu mixt cu până la 15 niveluri, in autorizare, in Capitala

Circa 30 mil euro, pentru o centrala electrica fotovoltaica

Viitoare parcare pe trei niveluri, cu 900 de locuri

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2020

Sus