Oferte locuri de munca top

Marcaje rutiere, neexecutate la timp de doua societati

Două societăți nu au executat la timp lucrările de marcaje rutiere în strat subțire pentru rețeaua de autostrăzi și drumuri naționale aflate în administrarea DRDP Timișoara.

După mai mult de un an de la expirarea termenului contractual de finalizare a contractului, CNAIR, în calitate de autoritate contractantă, a emis certificatul negativ

pentru neîndeplinirea corespunzătoare a contractului.

Contractul subsecvent a fost semnat în data de 13 august 2021, iar ordinul de începere a lucrărilor a fost emis la data de 25 august 2021.

Acesta a fost încheiat între CNAIR și asocierea Teomarg Consult 2004 SRL (lider) – Anduna Servimob SRL la o valoare de 575.900 lei fără TVA.

La data finalizării contractului progresul fizic realizat era de 26,55% față de progresul fizic planificat de 100% (termenul contractual de finalizare a contractului fiind 15 decembrie 2021).

Constructii nerezidentiale de peste 28 mil euro, contract dorit de mari firme

Prejudiciile create sunt reprezentate de costul neexecutării lucrărilor de marcaje rutiere, în valoare de 422.998 lei fără TVA.

Contractul subsecvent face parte din contractul Lucrări de „Marcaje rutiere executate în strat subțire” pentru rețeaua de autostrăzi și drumuri naționale: Lot 1 – DRDP Timișoara; Lot 2 – DRDP Cluj; Lot 3 – DRDP Brașov; Lot 4 – DRDP Iași; Lot 5 – DRDP Constanța”.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus