Oferte locuri de munca top

Maramures: Contracte incheiate pentru 58 de obiective de investitii

324976_108718375900971_4533781_oContractele de finantare pentru 58 de obiective de investitii din judetul Maramures au fost semnate de catre ministrul dezvoltarii regionale in aceasta saptamana. Obiectivele vor beneficia de finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL).
Valoarea alocata acestor proiecte, in anul 2014, este de 20,67 de milioane de lei.
Cu ocazia incheierii contractelor viceprim-minstrul Liviu Dragnea, a declarat:
„Vorbim aici despre canalizare, infrastructura, aductiuni de apa, reabilitare de scoli si spitale, tot ceea ce e necesar pentru ca oamenii sa aiba un minimum de confort. Ne-am luat angajamentul public ca acest judet va beneficia de dezvoltare si ne vom tine de cuvant. Programele de dezvoltare vor fi finantate. In partea a doua a lunii septembrie, judetul Maramures va mai beneficia de o suma cel putin egala cu cea pe care o semnam azi.”
Trei proiecte aprobate si finantate vor demara chiar saptamana viitoare: reabilitarea DJ 186, de pe Valea Izei, a DJ 187, aflat pe Valea Ruscovei, si podul intre Seini si Pomi.
Pentru proiectele de dezvoltare locala din judet, finantate prin PNDL, MDRAP a alocat, in acest an, o suma totala de 18,12 milioane de lei pentru cele 28 de obiective de investitii.

Sus