Oferte locuri de munca top

Mai mulți bani pentru investiţiile din județul Timiş

Harta_Orase_TimisFondurile alocate pentru proiectele de investiţii derulate în acest an de Consiliul Judeţean Timiş au crescut cu peste 11%, până la circa 221 milioane lei, în urma rectificării bugetare.

Consilierii Judeţului Timiş au aprobat bugetul rectificat al judeţului pe anul 2015, precum şi lista de investiţii rectificată pe anul 2015 pentru bugetul propriu al Judeţului Timiş.

Peste 20 milioane lei suplimentare pentru lucrările de drumuri

Nu toate categoriile de investiţii derulate de către Direcţia de Drumuri a judeţului au beneficiat de o creştere a bugetului, însă per total fondurile alocate acestei direcţii au crescut în urma restificării cu peste 20 milioane lei, la 71,81 milioane lei.

Investiţiile noi în drumuri au primit un buget majorat substanţial, de la 18,8 milioane lei la 42,12 milioane lei.

Suma alocată pentru investiţiile în continuare ale direcţiei a scăzut, în urma rectificării, de la 30,26 milioane lei la 28,4 milioane lei.

Cel mai important dintre proiectele continuate este I.B.U. DJ 609 Lugoj – Hezeriș – Valea Lungă R, în lungime de 6,8 km.

 

Modernizarea Spitalului Judeţean, cel mai mare proiect

 

Cel mai mare proiect implementat în acest an de Consiliul Judeţean Timiş este cel ce prevede modernizarea Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. Investiţia se ridică la 50,5 milioane lei. Proiectul beneficiază de finanţare prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa 3, DMI 3.1.

În lucrări este şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Pius Brînzeu care va beneficia de un buget de investiţii de 4,98 milioane lei.

 

Proiectul “Sistem integrat de management a deşeurilor în judeţul Timiş” beneficiază în acest an de un buget de 44,17 milioane lei. Proiectul prevede realizarea unui depozit deşeuri, staţii de transfer, centre de colectare şi sortare, închidere depozite existente, achiziţionare europubele.

Sus