Solplanet x AeroFix

Lucrarile pentru care nu au fost depuse oferte, scoase din nou la licitatie

Contractele pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare a unor linii de tramvai din București, pentru care nu a fost depusă nici o ofertă în cadrul procedurii de achiziție publică, vor fi scoase din nou la licitație.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat: ”Vom relua licitația pentru reabilitarea liniilor de tramvai unde nu s-au prezentat ofertanți.”

Primăria Municipiului București a lansat în consultare publică caietul de sarcini pentru modernizarea a 4 loturi de linii de tramvai în zone intens circulate din București.

”Pentru celelalte 11 loturi la care avem deja ofertele, licitația este în etapa de evaluare a acestora”, a mai spus Nicușor Dan.

Proiectul reabilitării celor 50 de km de linii de tramvai este cea mai mare achiziție publică realizată vreodată de Primăria Capitalei.

Cine oferteaza pentru un contract de 315 mil euro

Cele patru loturi fără constructor sunt:

* Lot 1 – Reabilitare sistem rutier pe Bd. Th. Pallady, Bd. 1 Decembrie 1918, Bd. Basarabia, Calea Călărașilor, Bd. Corneliu Coposu inclusiv Bucla Complex Titan, lungime traseu 18 km.

* Lot 2 – Reabilitare sistem rutier pe Bd. Pache Protopopescu și Str. Traian, lungime traseu 1,9 km.

* Lot 13 – Reabilitare sistem rutier pe Bulevardul Ferdinand I, între Șoseaua Mihai Bravu și Strada Traian, lungime traseu 0,7 km.

* Lot 15 – Reabilitare sistem rutier pe Strada Dristorului între Bd. Camil Ressu și Strada Baba Novac, lungime traseu 0,2 km.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/ martie  2023

 

 

Sus