Oferte locuri de munca top

Lucrarile la scolile din Brasov se apropie de finalizare

gradinite 1Lucrarile la peste 90% din gradinite si la 70% din scoli si licee din Brasov au fost finalizate, in vederea inceperii anului scolar.
Exista si unitati de invatamant la care lucrarile nu vor fi incheiate pana la debutul anului scolar, care se afla in diferite stadii de executie sau care sunt de abia in faza de achizitie a lucrarilor.
La inceputul acestei saptamani primarul Brasovului, George Scripcaru, a prezentat stadiul pregatirilor la unitatile de invatamant din oras:
“Ne apropiem de finalizarea lucrarilor la gradinitele, scolile si liceele din Brasov. In mare parte lucrarile de reparatii au fost finalizate si deja se lucreaza la amenajarile exterioare.
Ne concentram resursele pentru ca pana la 1 septembrie sa finalizam tot ceea ce insemna lucrarile la gradinite, inclusiv dezinsectie si deratizare, cosire si amenajare zone verzi, dupa care ne vom concentra pe finalizarea acestor lucrari la scoli si la licee, pentru ca pe 5 septembrie toate lucrarile sa fie incheiate.”
Astfel s-au finalizat lucrarile la 36 din 40 de gradinite, la 12 scoli din 17 si la 13 licee din 19. Se mai deruleaza  lucrari la alte sase Licee (M. Teutsch,, Gr. Antipa, Andrei Saguna, Emil Racovita, Sportiv si  Tudor Ciortea).

Sus