Oferte locuri de munca top

Lucrările la proiectul de modernizare a infrastructurii de apă din Oradea, au demarat

oradea1024x768La Oradea au demarat lucrările de execuţie cuprinse în proiectul de extindere şi modernizare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Bihor.
Se va lucra pe străzile Roman Alexandru, Academiei, Haţegului, Zona Auchan, Zona Selgros.

Contractul de extindere şi reabilitare a reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare aferente municipiului Oradea a fost atribuit companiei Triada Prod Impex în noiembrie 2014. Valoarea de atribuire a fost de 12,76 milioane lei fără TVA.

Proiectul de extindere şi modernizare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Bihor cuprinde investiții pentru extinderea reţelelor de apă şi a celor de canalizare menajeră, dar şi îmbunătăţirea sistemului de alimentare cu apă în Oradea, Sînmartin, Ineu, Oşorhei, Tinca, Sîntandrei, Nojorid, Oșorhei. Valoarea estimată totală a lucrărilor se ridică la peste 20 milioane de euro.

Lucările de extindere a sistemului de canalizare menajeră în localităţile Oşorhei, Alparea, Fughiu sunt executate de OMS România şi compania Instalaţii Montaj. Investiţia în execuţie este de 9,18 milioane lei fără TVA.

Staţia de epurare de la Tinca este executată de asocierea OMS România – RONO Aqua (valoare contract 7,46 milioane lei fără TVA) iar lucrările de extindere a sistemului de canalizare menajeră în localitatea Tinca sunt realizate de Simba (valoare contract 5,58 milioane lei fără TVA).

Investiţia este finanţată de Uniunea Europeană din fondul de coeziune.

Sus